Legea care introduce un nou caz de retragere a permisului de conducere, promulgată de preşedinte

Postat la 04 ianuarie 2019 461 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, Legea care modifică ordonanţa de urgenţă 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, prin care este introdus un nou caz de retragere a permisului de conducere.

Legea care introduce un nou caz de retragere a permisului de conducere, promulgată de preşedinte

Decretul semnat de şeful statului vizează Legea privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 9/2009 pentru completarea art. 103 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Proiectul de lege are ca obiect de reglementare modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, în sensul introducerii unui nou caz de retragere a permisului de conducere, respectiv situaţia în care autoritatea emitentă a sesizat instanţa de judecată în vederea anulării permisului de conducere obţinut cu încălcarea normelor legale.

 

Iniţiativa a fost adoptată, pe 12 decembrie 2018, de Camera Deputaţilor, în calitate de for decizional.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
conducere,
lege,
permis,
caz,
introducere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.