Lanţul de restaurante cu specific asiatic Ready to Box Chopstix vrea să ajungă la cel puţin 25 de localuri şi afaceri de 14 mil. euro în 2-3 ani

Postat la 25 iulie 2019 49 afişări

În prezent reţeaua numără 17 restaurante în cinci oraşe, iar cifra de afaceri a sărit de pragul de 50 de milioane de lei (11 milioane de euro) în 2018 după un plus de 9%.

Lanţul de restaurante cu specific asiatic Ready to Box Chopstix vrea să ajungă la cel puţin 25 de localuri şi afaceri de 14 mil. euro în 2-3 ani

 După cifra de afaceri, lanţul de restaurante este unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de profil, o piaţă extrem de fragmentată, cu mii de jucători, evaluată la circa 2 mld. euro.

Ready to Box Chopstix este un lanţ de restaurante cu servire rapidă, cu spe­cific asiatic, lansat în România în anul 2008, cu o primă unitate deschisă în cen­trul comercial Băneasa Shopping City din nordul Capitalei. În anii ce au urmat, compania a continuat expan­siunea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
restaurante,
box,
afaceri,
cifra de afaceri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.