Lanţul 5 to go deschide o nouă cafenea în Iaşi

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 06 septembrie 2016 163 afişări

Lanţul 5 to go deschide o nouă cafenea în Iaşi

“5 to go” a deschis ieri, 5 septembrie, cea de-a doua cafenea în Iaşi. Cu un design atractiv şi aceeasi cafea proaspătă, noua locaţie vă aşteaptă pe Bulevardul Carol I, nr.3, în apropierea Facultăţii de Medicină.

Acest al doilea coffee shop este francizat de acelaşi ieşean, Andrei Ţăranu, cel care a adus pentru prima dată conceptul “5 to go” în Iaşi, şi se va diferenţia de celelalte locaţii prin linia design-ului, de această dată proiectând o formă mai specială: designul industrial.

Conceptul “5 to go” promovează ideea comercializării oricărui produs din meniu cu 5 lei.  Meniul ce conţine 40 de produse, de la cafea până la croissante sau macaroons acoperă tot segmentul de clienţi, începând cu cei de 14 ani.

“5 to go”  a deschis prima cafenea pe strada Costache Negri 60, lângă Moldova Business Center, dar îşi aşteaptă  clienţii, începand cu 5 septembrie şi pe Bulevardul Carol I, nr 3,  într-o atmosferă primitoare şi relaxată între orele orele 7:00 şi 18:00, de luni până vineri şi de la 9:00 până la 18:00 sâmbătă şi duminică.

Lansat pe piaţă la începutul lui 2015 de antreprenorul Radu Savopol, cel care deţine pub-urile Old Nick din Sinaia şi Bucureşti, conceptul “5 to go” a ajuns în prezent la peste 25 de locaţii, atât în Capitală cât şi în ţară, anunţând că până la sfărşitul anului vor ajunge la 40 dintre care

5 vor fi în oraşele mari din ţară.

Urmează în perioada imediat următoare lansarea a încă trei cafenele în oraşele mari din ţară, cum ar fi Constanţa pe pe Bd-ul Tomis, Cluj în zona Hasdeu şi Piteşti în zona pietonală. Pe lângă aceste 3 cafenele din ţară, 5 to go, plănuieşte lansări şi pentru Bucureşti, următoarea fiind pe data de 8 Septembrie pe Bulevadrul Kogălniceanu în zona liceului Gheorghe Lazăr, urmată fiind mai apoi de deschiderile cafenelelor din zonele Dorobanţi, Militari, Gara de Nord, Floreasca şi Mario Plaza.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.