Wizz Air şi-a extins activităţile pe cel de-al zecelea aeroport din România. Compania oferă bilete cu tarife care pornesc de la 109 lei

Autor: Ioana Matei Postat la 05 septembrie 2016 460 afişări

Wizz Air şi-a extins activităţile pe cel de-al zecelea aeroport din România. Compania oferă bilete cu tarife care pornesc de la 109 lei

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat astăzi că Satu Mare devine cea mai nouă destinaţie românească, lansând totodată noul serviciu către Londra Luton. Compania Wizz Air a ajuns astfel la 10 destinaţii româneşti.

Începând din 31 octombrie, ruta din Satu Mare va conecta oraşul din nord-vestul României cu Londra Luton, de două ori pe săptămână, în zilele de luni şi vineri. Ruta Wizz Air de la Satu Mare devine prima conexiune internaţională de pe acest aeroport. Primul zbor Wizz Air din Bucureşti a decolat în 2007 şi de atunci compania şi-a dezvoltat continuu reţeaua sa de zboruri la preţ redus în România - în prezent transportatorul aerian oferă 120 de rute spre 18 ţări de pe 10 aeroporturi locale.

Potrivit reprezentanţilor companiei, Wizz Air va creşte flota alocată la 20 de aeronave, inclusiv 4 noi aeronave ultra eficiente Airbus A321, cu 230 de locuri,  până la sfârşitul lui 2016. De-a lungul acest an, Wizz a anunţat şi a început deja 28 de rute noi, ce vor face legătura dintre România şi restul Europei, inclusiv prima cursă internă a companiei ce va conecta Bucureştiul de Cluj –Napoca, deschizând astfel, o nouă etapă în transportul aerian din ţara noastră. În ultimele 12 luni (până la 31 august), compania a transportat mai mult de 5 milioane de pasageri.

Biletele pentru cea mai nouă rută sunt deja disponibile pe wizzair.com de la 109 lei (pentru un singur segment, cu toate taxele obligatorii incluse).

“Wizz Air continuă să probeze angajamentul faţă de România drept cea mai mare companie aeriană de pe piaţa locală care oferă cele mai mici tarife şi cea mai bună experienţă la bordul aeronavelor sale. Suntem încântaţi să anunţăm Satu Mare ca fiind aeroportul WIZZ cu numărul 10 din România şi să fim prima linia aeriană ce va opera zboruri internaţionale de aici. Noua noastră rută spre Londra va fi mai mult decât binevenită pentru clienţii noştri din această parte a ţării, pentru că aduce cele mai mici tarife în regiune. De asemenea, suntem încrezători că pasagerii care vin dinspre Marea Britanie se vor bucura să viziteze unul dintre cele mai vechi oraşe din nord-vestul ţării, ce are de oferit multe atracţii turistice (...)”, a declarat George Michalopoulos, chief commercial officer al Wizz.

”Suntem foarte bucuroşi că la finalizarea lucrărilor de modernizare deja am şi reuşit să umplem cu conţinut valoros această investiţie. Cursa de Londra Wizz Air deschide judeţul Satu Mare către Europa de vest. Acest lucru conferă un potenţial important regiunii noastre pe plan cultural, turistic şi economic. În următoarea perioadă vom lucra pentru a facilita noi curse internaţionale după această primă cursă", a declarant şi Pataki Csaba, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, afirmă:"

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 71 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 450 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 126 de destinaţii din 38 de ţări. În cadrul Wizz Air lucrează peste 2.800 de angajaţi.  

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.