Lansarea filmului Bohemian Rhapsody. Freddie Mercury: 10 lucruri mai puţin ştiute despre fostul mare solist al trupei Queen

Autor: Departamentul Cultură-Media Postat la 04 noiembrie 2018 904 afişări

Filmul "Bohemian Rhapsody" aduce în atenţia publicului lucruri mai puţin ştiute despre Freddie Mercury, unul dintre cei mai iubiţi artişti ai tuturor timpurilor. Primul ar fi că numele său real a fost Farrokh Bomi Bulsara şi s-a născut în Zanzibar.

Câteva lucruri mai puţin ştiute:

- La vârsta de 17 ani, Freddie Mercury şi familia sa au fost forţaţi să plece din Zanzibar în Anglia. În tinereţe, Freddie a muncit la aeroportul Heathrow, unde căra bagajele călătorilor. De altfel, anul acesta, pe 5 septembrie (ziua de naştere a artistului), angajaţii de pe Heathrow i-au adus un omagiu, dansând în faţa călătorilor pe melodiile trupei Queen.

- deşi era cunoscut pentru ieşirile sale pe scenă, reuşind să electrizeze publicul, oamenii din anturajul artistului spun că acesta era foarte timid în viaţa sa personală, fiind unul dintre motivele pentru care a acordat foarte rar interviuri.

- îi plăceau pisicile şi la un moment dat avea 10. De câte ori era în turneu suna acasă să vadă cum sunt animalele sale preferate. Avea chiar un cântec dedicat pisicilor sale (domnul Bad Guy)

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FREDDIE,
BOHEMIAN RHAPSODY,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.