Lansare surprinzătoare: Burger King va vinde un produs aproape identic cu unul făcut celebru de McDonald's - FOTO

Postat la 03 ianuarie 2013 10 afişări

Lanţul fast-food Burger King a anunţat o nouă modificare în meniu, punând în vânzare un produs care este aproape identic cu unul de acelaşi tip făcut celebru de rivalul McDonald's.

Operatorul francizei Burger King, care s-a retras complet de pe piaţa românească în iunie 2012, va începe să vândă "nuggets" de pui, celebrele produse din carne de pui specifice până acum doar meniului McDonald's, scrie Daily Mail.

Nugget-urile, care vor putea fi cumpărate în pachete de patru, zece sau 20, prezintă aproape aceleaşi valori nutriţionale precum cele ale McNuggets, o componentă populară în meniul McDonald's încă din anii 1980.

O porţie de zece nugget-uri de la Burger King ajunge la 470 de calorii şi 890 miligrame de sodiu, aproape identic cu cele 470 de calorii şi 900 miligrame de sodiu specifice comenzii de zece bucăţi McNuggets.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Lansare,
Burger King,
/actualitate/lansare-surprinzatoare-burger-king-va-vinde-un-produs-aproape-identic-cu-unul-facut-celebru-de-mcdonald-s-foto-10425341
10425341
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.