La prima vedere, e o femeie obişnuită, însă cheltuie 1 miliard de dolari pe an. Ce se ascunde în spatele persoanei discrete

Postat la 16 noiembrie 2017 528 afişări

Cu un buget anual de achiziţii de peste 1 miliard de dolari Sheikha Al Mayassa bint Hamad bin Khalifa Al este una dintre cele mai puternice femei din lumea artei.

La prima vedere, e o femeie obişnuită, însă cheltuie 1 miliard de dolari pe an. Ce se ascunde în spatele persoanei discrete

Sheikha al Massaya este una dintre cele mai puternice femei din lumea artei, investind până acum peste un miliard de dolari în acest domeniu, în numele statului Quatar, informează CNN.

Ea refuză să discute în general despre colecţia personală de artă şi despre achiziţiile făcute în numele statului Quatar, fiind o persoană extrem de discretă.

Într-un interviu televizat pentru CNN, primul al ei după doi ani de zile, Sheikha al Mayassa explică importanţa artei pentru cultura islamică şi de ce arta a ajuns mai internaţională decât oricând.

“Arta este foarte puternică, deoarece nu are limite şi nu trebuie să aparţină niciunei ţări, religii sau clase sociale”, susţine ea.

“Arta aduce oameni din toate categoriile sociale împreună, vorbind toţi despre o idee”, mai spune Sheikha

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ascundere,
cheltuieli,
femeie,
vedere,
arta,
femei,
achizitii,
buget,
cnn

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.