La noi nu trebuie să v-ascundeţi

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 01 iunie 2019 29 afişări

Cei care doresc să mai scape de urmele trecerii timpului nu trebuie să se simtă prost şi nici să se ascundă când fac asta, încearcă să demonstreze o serie de centre care oferă injecţii cu Botox şi alte tratamente cosmetice la New York.

La noi nu trebuie să v-ascundeţi

Inspirându-se de la saloanele de coafură şi de la baruri, acestea au amenajat spaţii în care clienţii aflaţi la tratament stau în spaţii deschise, separate doar de perdele, şi au acces la un bar cu băuturi nealcoolice, scrie New York Times.

Unele dintre aceste centre au chiar şi zone special amenajate pentru selfie-uri pentru clienţii care vor să arate listei de urmăritori de pe Instagram ce tratamente şi-au făcut, existând în acest scop oferte de genul „obraji numai buni de arătat pe Instagram”. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.