Casă de câştigător

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 02 iunie 2019 55 afişări

Atunci când câştigi la loto cel mai mare premiu din istoria ţării tale, nu te mulţumeşti cu orice şi trebuie să-ţi cumperi o casă care să-ţi reflecte noul statut social.

Casă de câştigător

O locuinţă potrivită unei asemenea persoane a fost considerată Frognal House, din localitatea scoţiană Troon, achiziţionată de soţii Colin şi Christine Weir, după câştigarea celui mai mare premiu de la loteria britanică, 161 milioane lire sterline în 2011.

Conacul cu şapte dormitoare cumpărat cu 3 milioane de lire în 2014 se află pe un teren de 16 acri, iar printre dotările sale se numără un candelabru impresionant cu 36.000 de piese, şemineuri de marmură sau sală de biliard, grădini atent întreţinute, sere şi iaz.

Din nefericire, câştigătorii se află astăzi în divorţ, drept pentru care conacul a fost scos la vânzare, scrie The Times.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.