Banca Transilvania recompensează cu acţiuni gratuite angajaţii cu performanţe deosebite în 2018

Postat la 31 mai 2019 114 afişări

Banca Transilvania recompensează cu acţiuni gratuite angajaţii cu performanţe deosebite în 2018

Banca Transilvania va acorda gratuit 30 milioane de acţiuni angajaţilor cu performanţe deosebite în activitatea profesională, respectiv membrii ai Consiliului de Administraţie, ai conducerii, directori, dealeri şi angajaţi din subsidiare.

Consiliul de Administraţie a aprobat distribuirea acţiunilor în şedinţa de joi, în baza unei hotărâri a acţionarilor din aprilie 2018.

Astfel, acţionarii BT au aprobat pe 25 aprilie 2018 achiziţionarea de către societate, de pe piaţa de capital, de acţiuni proprii, în cadrul unui program stock option plan în vederea implementării unui sistem de remunerare şi derularea unui program de fidelizare a personalului pe o perioadă de cel puţin 3 ani, precum şi plata unor remuneraţii fixe.

Potrivit hotărârii, acţiunile sunt destinate salariaţilor care au avut rezultate deosebite în  2018, au dat dovadă de implicare deosebită în realizarea obiectivelor băncii, acceptă condiţionările planului de fidelizare/stock option plan aprobat de Consiliul de Administraţie, au o conduită morală, profesională şi socială în acord cu standardele Băncii, adoptate prin Codul de Conduită. 

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actiuni,
angajati,
banca transilvania,
gratuit

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.