La ce preţ şi când vor fi disponibile iPhone 8 şi iPhone 8 Plus la Vodafone

Autor: Georgiana Călin Postat la 29 septembrie 2017 115 afişări

iPhone 8 şi iPhone 8 Plus, cele mai recente produse Apple, sunt disponibile pentru clienţii Vodafone România începând de vineri, 29 septembrie.

La ce preţ şi când vor fi disponibile iPhone 8 şi iPhone 8 Plus la Vodafone

iPhone 8 şi iPhone 8 Plus sunt noua generaţie de iPhone şi dispun de un design nou, cu sticlă şi aluminiu, disponibil în trei versiuni – space grey, silver şi new gold – realizat cu cea mai rezistentă sticlă integrată vreodată într-un smartphone, ecrane Retina HD, chipset A11 Bionic, fiind proiectate pentru experienţe augmentate. Cea mai populară cameră din lume devine şi mai performantă, iar încărcarea wireless reprezintă o nouă capabilitate puternică pentru iPhone. iPhone 8 Plus dispune de camere duale de 12MP şi beneficiază de modul portret cu funcţia de Portrait Lighting, care oferă terminalului efecte de iluminare de studio, iar utilizatorilor, posibilitatea de a surprinde portrete uimitoare cu un efect de profunzime redus în cinci stiluri diferite de iluminare.

iPhone 8 este disponibil utilizatorilor Vodafone România la un preţ începând de la 299 Euro pentru versiunea de 64 de GB, iar iPhone 8 Plus la un preţ începând de la 399 Euro pentru versiunea de 64 de GB împreună cu un pachet Super Red în valoare de 45 Euro pe lună. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.