Kremlin: Vladimir Putin doreşte să discute cu Donald Trump despre retragerea SUA din Tratatul INF

Postat la 29 octombrie 2018 52 afişări

Preşedintele rus Vladimir Putin doreşte să discute cu omologul său american Donald Trump despre decizia acestuia de a retrage Statele Unite din Tratatul Forţelor Nucleare Intermediare, a declarat Dimitri Peskov, purtătorul de cuvânt de la Kremlin, relatează Reuters.

Kremlin: Vladimir Putin doreşte să discute cu Donald Trump despre retragerea SUA din Tratatul INF

Vladimir Putin plănuieşte să poarte această discuţie cu Donald Trump în data de 11 noiembrie, când cei doi lideri se vor întâlni la Paris pentru ceremoniile de comemorare a o sută de ani de la încheierea Primului Război Mondial.

„Încă sunt foarte multe întrebări privind stabilitatea strategică, mai ales în urma intenţiei Statelor Unite de a părăsi Tratatul INF. Acest subiect va fi mai mult ca sigur pe agendă”, a declarat Peskov.â

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.