Klaus Iohannis speră că pandemia se va sfârşi până la vara anului 2021

Autor: Mediafax Postat la 29 noiembrie 2020 110 afişări

Klaus Iohannis speră că pandemia se va sfârşi până la vara anului 2021

Preşedintele Klaus Iohannis speră că pandemia de COVID-19 se va termina până la vara anului viitor. „Este un rezultat aşteptat de mulţi”, a spus el.

Preşedintele Iohannis a spus că trebuie să respectăm normele care sunt impuse şi, dacă respectăm aceste măsuri, putem „să avem sărbători fără restricţii suplimentare”.

„Cred că toată lumea asta îşi doreşte, să revenim încet - încet, aşa cum se poate, la o normalitate, iar ulterior, după ce trecem cu bine şi de campania de vaccinare, să terminăm cu această pandemie”, a spus Klaus Iohannis.

Preşedintele este încrezător că pandemia se va termina în vara anului 2021.

„Poate reuşim până în vara anului viitor să terminăm de tot cu această pandemie. Este un rezultat aşteptat de mulţi”, a spus el.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iohannis,
pandemie,
final

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.