Klaus Iohannis a decretat stare de urgenţă pentru 30 de zile

Postat la 16 martie 2020 347 afişări

Klaus Iohannis a decretat stare de urgenţă pentru 30 de zile

Iohannis a anunţat sâmbătă că la începutul săptămânii va decreta stare de urgenţă în România, pentru a putea debloca eforturi suplimentare în lupta cu răspândirea coronavirusului pe teritoriul României.

Preşedintele a făcut apel la responsabilitate şi a rugat populaţia să respecte indicaţiile autorităţilor

Declaraţiile sunt LIVE pe www.mediafax.ro şi pagina noastră de Facebook

Update 15:00. Preşedintele Klaus Iohannis a decretat stare de urgenţă pentru 30 de zile. „Oricât de greu ar fi să ne adaptăm, aceasta este singura cale prin care salvăm vieţile celor dragi nouă”, a declarat Klaus Iohannis.

Declaraţiile preşedintelui:

Ne aflăm într-o situaţie cu care omenirea nu s-a mai confruntat în istoria recentă. Vom trece cu bine prin această grea încercare dacă luăm imediat cele mai drastice măsuri şi înţelegem că severitatea lor este pe măsură gravităţii perioadei pe care o traversăm. Începând de astăzi se instituie starea de urgenţă pe întreg teritoriul României pentru o perioadă de 30 de zile. Pandemia nu poate fi stopată decât prin măsuri excepţionale care au dovedit că au efecte pozitive în ţările grav afectate.

Pe perioada stării de urgenţă se pot plafona preţurile

Klaus Iohannis va susţine, luni de la ora 15.00 la Palatul Cotroceni, o declaraţie de presă, anunţă Administraţia Prezidenţială. Şeful statului urmează să semneze, luni, decretul pentru instituirea stării de urgenţă, în contextul răspândirii coronavirusului în România.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
stare de urgenta,
klaus iohannis,
declaratii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.