Kirstie Alley, actriţa premiată cu Emmy pentru „Cheers” a încetat din viaţă la 71 de ani

Autor: Dorin Oancea Postat la 06 decembrie 2022 209 afişări

Kirstie Alley, actriţa premiată cu Emmy pentru „Cheers” a încetat din viaţă la 71 de ani

Actriţa Kirstie Alley, cunoscută mai ales pentru rolul din serialul de comedie „Cheers” din anii 1980 şi 1990, a murit de cancer la 71 de ani, potrivit unui comunicat al familiei.

Alley a câştigat un premiu Emmy pentru rolul de manager de pub în popularul serial.

Născută în Wichita, Kansas, actirţa a mai apărut în filmele „Star Trek II: The Wrath of Khan”, „Drop Dead Gorgeous” şi în seria de filme „Look Who's Talking”.

Comunicatul familiei nu a specificat ce cancer avea, dar a precizat că acesta a fost "descoperit recent".

"A fost înconjurată de cea mai familie şi a luptat cu putere, lăsându-ne cu certitudinea bucuriei ei nesfârşite de a trăi şi pentru orice aventuri o aşteaptă", a continuat comunicatul. "Pe cât de emblematică a fost pe ecran, a fost o şi mai uimitoare mamă şi bunică ".

John Travolta, care a jucat împreună cu ea în seria de filme "Uite cine vorbeşte", i-a adus un omagiu pe Instagram. "Kirstie a fost una dintre cele mai speciale relaţii pe care le-am avut vreodată. Te iubesc, Kirstie", a scris el alături de o fotografie cu ea.

"Ştiu că ne vom revedea".

În Cheers, îndrăgitul sitcom al NBC despre un bar din Boston, a interpretat personajul Rebecca Howe alături de actorul Ted Danson.

Ea a apărut în 147 de episoade după ce s-a alăturat serialului la apogeul popularităţii sale şi a continuat să apară până la sfârşitul acestuia, în 1993.

În 1993, a câştigat un al doilea premiu Emmy pentru cea mai bună actriţă în rol principal, de data aceasta pentru un film de televiziune al CBS intitulat „David's Mother”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actriţă,
deces,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.