kika are un nou operator pentru restaurantul Vienna House

Autor: Ioana Mihai Postat la 14 decembrie 2011 910 afişări

Magazinul de mobilă şi decoraţiuni kika, situat în Militari, anunţă un nou operator pentru restaurantul Vienna House aflat la ultimul etaj.Noul administrator al unităţii, compania Vienna Catering, a redus preţurile în medie cu 30% şi a crescut semnificativ gama de preparate. Săptămânal, în restaurant se gătesc circa 100 de feluri de mâncare diferite, de la grătare la mâncăruri complexe din bucătăria internaţională.

În medie, între 2.000 şi 3.000 de persoane iau masa în fiecare săptămână la Vienna House, clienţi ai magazinului, dar şi angajaţi ai companiilor care îşi au sediile în birouri din Militari. În restaurant, internetul este gratuit."Ne dorim ca restaurantul să susţină business-ul kika şi să completeze serviciileoferite clienţilor, astfel încât aceştia să petreacă cât mai mult timp în magazin.

Restaurantul are în ofertă, de asemenea, meniuri pentru copii şi organizează aniversări pentru cei mici în locul de joacă special amenajat lângă restaurant", au declarat reprezentanţii kika România.Începând din 2012, Vienna Catering, compania care operează restaurantul Vienna House din kika, va intra şi pe segmentul de livrare la domiciliu în zonele apropiate.

kika se numără printre cei mai mari comercianţi de mobilier şi decoraţiuni din Europa.

In prezent kika are aproximativ 7.700 de angajaţi în cele peste 68 de magazine. Sortimentul de produse cuprinde peste 50.000 de articole. Primul magazin din România ce ocupă o suprafaţă de aproximativ 27.000 mp a fost deschis în anul 2008 în zona comercială Militari din Bucureşti în urma unei investiţii de 31 milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
kika,
operator,
Vienna House
/actualitate/kika-are-un-nou-operator-pentru-restaurantul-vienna-house-9059473
9059473
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.