Kelemen Hunor: Voi pleca din Guvern începând cu 1 august, până atunci mă ocup de problemele de la Cultură

Postat la 14 iulie 2014 25 afişări

Ministrul Culturii, vicepremierul Kelemen Hunor, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, după întâlnirea cu premierul Victor Ponta, că a stabilit cu acesta că se va retrage din funcţii începând cu 1 august, iar până atunci se va ocupa de problemele curente ale ministerului şi de rectificarea bugetară. Anterior, Hunor l-a anunţat pe premierul Victor Ponta că va demisiona din funcţia de vicepremier şi din cea de ministru al Culturii la 1 august, fără să îi propună, la acest moment, un înlocuitor, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

Kelemen Hunor: Voi pleca din Guvern începând cu 1 august, până atunci mă ocup de problemele de la Cultură

 Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, după întâlnirea cu premierul Victor Ponta, că UDMR va stabili până la 1 august şi numele succesorului său în funcţia de ministru al Culturii şi vicepremier.

"Am avut, luni, o întâlnire cu premierul Victor Ponta şi am stabilit ca plecarea mea din Guvern să aibă loc începând cu data de 1 august. Până atunci mă voi ocupa de problemele curente ale Ministerului Culturii şi de rectificarea bugetară care va avea loc. Până la 1 august, UDMR urmează să stabilească şi numele succesorului meu în funcţia de ministrul al Culturii şi vicepremier", a spus Kelemen.

Potrivit acestuia, în cadrul întâlnirii cu Ponta s-a stabilit şi echipa de negociere a UDMR în cadrul coaliţiei guvernamentale.

"Din echipa de negociere a UDMR fac parte eu, apoi e vicepreşedintele politic, Borbely Laszlo, şi liderii celor două grupuri parlamentare ale UDMR din Senat şi Camera Deputaţilor", a adăugat Kelemen.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/kelemen-hunor-voi-pleca-din-guvern-incepand-cu-1-august-pana-atunci-ma-ocup-de-problemele-de-la-cultura-12932800
12932800
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.