Kelemen Hunor despre buget: Împărţirea banilor nu este corectă şi nici acceptabilă/ UDMR va depune amendamente

Postat la 01 februarie 2019 27 afişări

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, consideră că împărţirea banilor către autorităţile locale nu este corectă şi nici acceptabilă, consiliile judeţene pierzând între 17 şi 70 de milioane de lei. Uniunea va depune amendamente la proiectul prezentat de Ministerul Finanţelor.

Kelemen Hunor despre buget: Împărţirea banilor nu este corectă şi nici acceptabilă/ UDMR va depune amendamente

Kelemen Hunor a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că nu se poate pleca la drum în februarie ştiind că este un deficit major la nivelul consiliilor judeţene, iar pentru UDMR proiectul de buget a fost „o surpriză mare”, deoarece consiliile judeţene pierd între 17 şi 70 de milioane de lei.

 

„Se transferă sută la sută cheltuielile pentru protecţia copilului şi persoanele cu handicap la nivelul autorităţilor locale, municipii şi judeţe. În judeţele unde noi am făcut simulări reiese că toate consiliile judeţene au pe acest proiect de buget un minus de la 17 milioane de lei la 70 de milioane de lei. Până acum, autorităţile locale plăteau 20-30-40% iar restul sumelor veneau de la Ministerul Muncii, lucru care trebuie păstrat.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
kelemen hunor,
bani,
amendamente

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.