Kadra: GoPark

Postat la 08 martie 2021 27 afişări

 Kadra: GoPark

Parkomatic, o divizie a companiei Kadra şi expert în managementul parcărilor automate pe piaţa din România, a lansat aplicaţia de găsire a parcării de pe smartphone GoPark, care îşi propune să schimbe experienţa legată de parcare atât pentru administratorii acestor facilităţi, cât şi pentru şoferi.

Descrierea inovaţiei:

GoPark este o aplicaţie dezvoltată integral de Kadra, care le permite şoferilor să plătească parcarea rapid, fără deplasare la casa de plată, direct din telefonul mobil. GoPark oferă avantaje mai ales administratorilor si proprietarilor de parcări. Aplicaţia trimite banii direct în cont, ceea ce înseamnă o operare mai uşoară (alimentarea cu cash si tichete noi se face mult mai rar), rezolvă problema neplăcută a tichetelor de parcare pierdute şi duce la reducerea blocajelor la ieşirea din parcare. De asemenea, aduce posibilitatea promovării parcării (este de aşteptat ca aceasta să câştige o anumită notorietate, fiind văzută de mai multi şoferi) şi posibilitatea creării unor programe de fidelitate pentru anumiţi clienţi recurenţi. Persoana implicată în dezvoltarea proiectului este Radu Opriş, director de dezvoltare al Kadra.

Elementul de noutate:

GoPark le permite şoferilor să găsească cea mai apropiată parcare de destinaţie, oferindu-le acestora şi posibilitatea de a plăti parcarea direct din aplicaţie, fără grija tichetului sau a numerarului. În plus, aplicaţia permite opţiunea de plată lunară pentru utilizarea recurentă, precum şi posibilitatea rezervării locului de parcare din timp.

Efectele inovaţiei:

Printre efectele benefice ale aplicaţiei se numără scăderea costurilor operaţionale prezente şi viitoare, diminuându-se substanţial costurile cu administrarea şi mentenanţa parcării, dar şi creşterea gradului de satisfacţie a clienţilor care folosesc parcarea.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.