Kärcher: Edi 4

Postat la 08 martie 2021 42 afişări

Kärcher: Edi 4

Edi 4 este un dispozitiv de curăţare a parbrizului, gândit pentru a uşura munca şoferilor în iernile geroase.

Descrierea inovaţiei:

Racleta electrică pentru gheaţă Edi 4 elimină complet sarcina obositoare de curăţare a gheţii de pe geamuri. Cu ajutorul unui disc rotativ şi şase lame rezistente din plastic, racleta pentru gheaţă îndepărtează fără efort straturile rezistente de gheaţă de pe parbriz. Produsul a fost dezvoltat de departamentul de research al Kärcher Germania, iar România se numără printre primele ţări în care a fost lansat.

ELEMENTUL DE NOUTATE:

În cazul în care lamele se uzează, discul racletei poate fi înlocuit fără nicio unealtă, acesta fiind disponibil ca şi piesă de schimb. Designul racletei pentru gheaţă, precum şi capacul de protecţie, uşurează manipularea şi depozitarea racletei.

EFECTELE INOVAŢIEI:

Racleta electrică ajută la economisirea timpului pierdut până acum pentru curăţarea parbrizului, eliminând oboseala şi frigul rezultate în urma acestei interacţiuni.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.