Jurnalistul Dan Suciu a fost numit purtător de cuvânt al Guvernului

Postat la 20 februarie 2012 38 afişări

Dan Suciu, redactor-şef al postului TV Money Channel, a fost numit, luni, în postul de purtător de cuvânt al Guvernului, prin decizie a premierului Mihai Răzvan Ungureanu, au declarat surse guvernamentale.

Surse oficiale au declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX că Dan Suciu, redactor-şef al postului TV Money Channel, şi Ionuţ Stanimir, şef comunicare externă al BCR, sunt variantele premierului Ungureanu pentru postul de purtător de cuvânt al Guvernului, ei având deja discuţii pe această temă cu şeful Executivului.

"Şeful Guvernului doreşte ca în postul de purtător de cuvânt al Guvernului să fie o persoană specializată în economie. Cele mai mari şanse de a ocupa acest post le are Dan Suciu, care a acceptat în principiu să preia funcţia, dar decizia finală aparţine premierului, iar la acest moment nu este luată", au arătat sursele citate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/jurnalistul-dan-suciu-a-fost-numit-purtator-de-cuvant-al-guvernului-9250390
9250390
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.