Juncker: Folosirea de arme chimice în Siria" trebuie să primească un răspuns"

Postat la 07 aprilie 2017 46 afişări

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a declarat că folosirea de arme chimice în Siria "trebuie să primească un răspuns", după ce preşedintele american, Donald Trump, a ordonat lansarea unui atac cu rachete asupra unei baze militare în Siria, relatează Reuters online.

Juncker: Folosirea de arme chimice în Siria" trebuie să primească un răspuns"

"Statele Unite au informat UE că aceste raiduri sunt limitate şi că încearcă să descurajeze viitoare atrocităţi provocate de arme chimice", a declarat Juncker, potrivit unui comunicat de presă.

"Folosirea repetată a unor asemenea arme trebuie să primească un răspuns", a spus el, adăugând că a "înţeles" eforturile de a descuraja viitoare atacuri. "Există o distincţie clară între raiduri aeriene asupra unor ţinte militare şi folosirea de arme chimice împotriva civililor", a adăugat oficialul eropean.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.