Judecătorul din dosarul Colectiv a cerut pensionarea. Procesul ar putea fi reluat de la zero

Postat la 23 iulie 2018 39 afişări

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) va discuta, marţi, cererea de pensionare depusă de Valeriu Mihail Terceanu, care este judecător în dosarul Colectiv, aflat pe rolul Tribunalului Bucureşti. Dacă solicitarea e aprobată, procesul ar putea fi reluat de la început.

Judecătorul din dosarul Colectiv a cerut pensionarea. Procesul ar putea fi reluat de la zero

Dacă solicitarea de pensionare va fi admisă de către plenul CSM, potrivit normelor în vigoare, există şansa ca procesul să se reia de la zero. Reprezentanţii victimelor din incendiul Colectiv au acuzat de nenumărate ori tergiversarea dosarului. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ) au trimis în judecată dosarul Colectiv încă de pe 28 aprilie 2016.

Patronii clubului, George Alin Anastasescu, Paul Cătălin Gancea şi Costin Mincu, sunt acuzaţi de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Cercetările au fost extinse şi asupra reprezentanţilor firmei care a livrat artificiile în club, Golden Ideas Fireworks.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro. http://www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.