Judecătorii Cristi Danileţ şi Alina Ghica au fost revocaţi din CSM

Postat la 26 februarie 2013 49 afişări

Judecătorul Cristi Danileţ a fost revocat din funcţia de membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) cu 14 voturi "pentru" şi patru "împotrivă". Judecătoarea Alina Ghica a fost revocată din funcţia de membru al CSM cu 11 voturi "pentru" şi şapte "împotrivă". Magistraţii de la mai multe judecătorii din ţară au suspendat şedinţele de judecată, ca urmare a "pasivităţii" manifestate de Plenul CSM cu privire la solicitările de revocare din funcţia de membru al CSM a judecătorilor Cristi Danileţ şi Alina Ghica.

UPDATE 13:30 - Judecătorul Cristi Danileţ a fost revocat din funcţia de membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) cu 14 voturi "pentru" şi patru "împotrivă". Judecătoarea Alina Ghica a fost revocată din funcţia de membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) cu 11 voturi "pentru" şi şapte "împotrivă".

Întrebat cum comentează decizia membrilor CSM, Cristi Danileţ a răspuns: "Sunt profund deszamăgit".

Judecătorii Cristi Danileţ şi Alina Ghica au ieşit din sala de şedinţă a CSM, însă au lăsat buletinele de vot cu opţiunile lor pe masă.

Judecătoarea Alina Ghica a votat înpotriva revocării din CSM a lui Cristi Danileţ.

Judecătorul Cristi Danileţ a votat împotriva revocării din CSM a Alinei Ghica.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Judecătorii,
Cristi Danileţ,
i Alina Ghica
/actualitate/judecatorii-cristi-danilet-si-alina-ghica-au-fost-revocati-din-csm-10604736
10604736
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.