Judecătoarea Veronica Cîrstoiu, acuzată de luare de mită, a fost suspendată din funcţie

Postat la 20 august 2013 40 afişări

Judecătoarea Veronica Cîrstoiu, de la Curtea de Apel Bucureşti, arestată preventiv în dosarul în care este acuzată că ar fi luat mită pentru a interveni în soluţionarea unor dosare, printre care şi cel al lui Dinel Staicu, a fost suspendată din funcţie de Secţia pentru judecători a CSM.

Judecătoarea Veronica Cîrstoiu, acuzată de luare de mită, a fost suspendată din funcţie

 Decizia de suspendare din funcţie a magistratului Veronica Cîrstoiu a fost luată în şedinţa de marţi a Secţiei pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), după ce procurorii Direcţiei Naţional Anticorupţie au pus în mişcare acţiunea penală faţă de aceasta pentru luare de mită şi complicitate la trafic de influenţă.

Secţia pentru judecători a CSM a încuviinţat, pe 9 august, la solicitarea procurorilor anticorupţie, reţinerea şi arestarea preventivă a judecătoarei Veronica Cîrstoiu, judecător la Secţia I penală a Curţii de Apel Bucureşti.

Judecătoarea şi fiul acesteia, Florin Cergan, au fost arestaţi preventiv, în 9 august, de Curtea de Apel Bucureşti, în dosarul în care sunt acuzaţi de complicitate la trafic de influenţă şi luare de mită pentru soluţii favorabile în dosare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/judecatoarea-veronica-cirstoiu-acuzata-de-luare-de-mita-a-fost-suspendata-din-functie-11261509
11261509
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.