Judecarea dosarului în care Sebastian Ghiţă este acuzat de complicitate la înşelăciune, amânată

Postat la 03 septembrie 2013 47 afişări

Judecarea dosarului în care Sebastian Ghiţă este acuzat de complicitate la înşelăciune a fost amânată, marţi, de instanţa supremă pentru 15 octombrie, după ce unii dintre inculpaţi au cerut un nou termen pentru a putea să îşi angajeze avocaţi.

Judecarea dosarului în care Sebastian Ghiţă este acuzat de complicitate la înşelăciune, amânată

 Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie trebuia să ia marţi în discuţie recursul procurorilor împotriva deciziei Tribunalului Bucureşti prin care Sebastian Aurel Ghiţă, Dan Constantin Grigoriu, Dan Florin Berendel, Romulus Gheorghe, Ioan Gheorghe Lalu, Alexandru Lenghel, Iriza Ştefan, Mircea Daniel Nicorici şi Stela Ştefan au fost achitaţi în dosarul de înşelăciune.

La începutul judecării cauzei, unii dintre inculpaţi au cerut instanţei să stabilească un nou termen pentru începerea discuţiilor în recurs, pentru a putea să îşi angajeze avocaţi.

Instanţa a admis cererea şi a stabilit termenul de judecată în 15 octombrie.

Dosarul în care Sebastian Ghiţă este acuzat de complicitate la înşelăciune şi fals în declaraţii a ajuns la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie după ce Curtea de Apel Bucureşti a admis, în martie, o cerere a avocaţilor de declinare a cauzei, pe motiv că acesta este deputat, din decembrie 2012.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/judecarea-dosarului-in-care-sebastian-ghita-este-acuzat-de-complicitate-la-inselaciune-amanata-11288419
11288419
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.