Jucătorii şi staff-ul tehnic al Concordiei Chiajna, martori la evenimentele din Istanbul. Emil Săndoi, antrenorul echipei: "Conducerea a trimis un autocar să ne ia, dar graniţele sunt închise"

Postat la 16 iulie 2016 95 afişări

Antrenorul Emil Săndoi a declarat sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că delegaţia Concordiei Chiajna se află încă la Istanbul, în urma tentativei de lovitură de stat din partea unei facţiuni a armatei Turciei, în condiţiile în care ilfovenii trebuiau să plece de dimineaţă spre România.

Emil Săndoi susţine că ilfovenii s-ar putea întoarce în România cu autocarul, în cazul în care aeroportul din Istanbul va rămâne închis.

„În momentul de faţă nu ştim nimic sigur, am stat de vorbă, prin telefon, cu conducerea clubului pentru a găsi o soluţie. Trebuia să avem avion la 10:40 spre Bucureşti, însă aeroportul este închis. Conducerea a trimis un autocar să vină la graniţa dintre Turcia şi Bulgaria, dar, din câte ştiu, graniţele sunt închise în acest moment. Deci, am avea şi varianta autocarului, deşi vă daţi că ne-ar nemulţumi pe deplin. Ar fi culmea să facem 12 ore şi să avem programul dat peste cap din cauza acestor probleme”, a spus Emil Săndoi, în exclusivitate pentru MEDIAFAX.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CONCORDIA CHIAJNA,
TURCIA,
LOVITURĂ DE STAT
/actualitate/jucatorii-si-staff-ul-tehnic-al-concordiei-chiajna-martori-la-evenimentele-din-istanbul-emil-sandoi-antrenorul-echipei-conducerea-a-trimis-un-autocar-sa-ne-ia-dar-granitele-sunt-inchise-15529730
15529730
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.