Jubileul de diamant al Reginei Elisabeta - LIVE de la Londra

Postat la 02 iunie 2012 47 afişări

Principalele evenimente prilejuite de jubileul de diamant al Reginei Elisabeta a II-a au început sâmbătă în Marea Britanie. Jubileul - împlinirea a 60 de ani de la urcarea pe tron - este sărbătorit, până în iunie, cu fastul propriu casei regale de Windsor.

IMAGINI LIVE DE LA LONDRA

În prima zi are loc derby-ul Epsom, singurul în care caii reginei nu au fost premiaţi până acum, transmite Mediafax. Duminică, 3 iunie, va avea loc "big lunch", când milioane de oameni vor fi în parcuri, pub-uri şi pe străzile regatului. În aceeaşi zi, circa 1.000 de ambarcaţiuni vor oferi pe Tamisa un spectacol grandios.

În ziua următoare, 2012 felinare vor fi aprinse succesiv, de la Tonga, din Pacific, până la Londra. Pe acesta din urmă îl va aprinde chiar regina, pe bulevardul Mall ce va fi decorat cu steagurile Regatului Unit. În seara acestei zile, va avea loc şi un concert extraordinar în faţa palatului Buckingham, la care vor participa nume ca Paul McCartney, Tom Jones, JLS, Robbie Williams, Kylie Minogue, Annie Lennox, Alfie Boe, Jessie J, Shirley Bassey, Cliff Richard şi Ed Sheeran. La 5 iunie va avea loc o slujbă la catedrala Saint-Paul, după care regina se va plimba cu caleaşca pe străzile Londrei şi îşi va face apoi apariţia la balconul palatului Buckingham.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/jubileul-de-diamant-al-reginei-elisabeta-live-de-la-londra-9699603
9699603
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.