Jose Manuel Barroso, în România: Preşedintele Comisiei Europene a ajuns la Guvern pentru a discuta cu Ponta, înainte de Congresul PPE

Postat la 17 octombrie 2012 52 afişări

Preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a ajuns la Palatul Victoria pentru o discuţie cu premierul Victor Ponta, oficialul european urmând să participe apoi la Congresul Partidului Popular European (PPE), organizat la Bucureşti.

Premierul Victor Ponta a declarat anterior că principala temă a discuţiei pe care o va avea, miercuri, cu şeful CE va fi rezolvarea problemelor legate de absorbţia fondurilor europene. Premierul Victor Ponta va avea, miercuri, la sediul Guvernului, o întrevedere cu preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, oficialul european fiind prezent la Bucureşti pentru a participa la Congresul Partidului Popular European (PPE).

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ppe,
ce,
parlament,
congres
/actualitate/jose-manuel-barroso-in-romania-presedintele-comisiei-europene-a-ajuns-la-guvern-pentru-a-discuta-cu-ponta-inainte-de-congresul-ppe-10235813
10235813
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.