Johan Meyer, CEO Fondului Proprietatea, vede listarea Engie drept un pas înainte către piaţa emergentă

Postat la 14 noiembrie 2018 62 afişări

Johan Meyer, managerul de portofoliu al Fondului Proprietatea, al treilea cel mai tranzacţionat emitent de la Bucureşti, a declarat că listarea Engie, din care FP deţine 12%, ar reprezenta un ajutor pentru bursa bucureşteană în atingerea dezideratului de promovare la categoria de piaţă emergentă.

Johan Meyer, CEO Fondului Proprietatea, vede listarea Engie drept un pas înainte către piaţa emergentă

“Acesta este un efort, în primul rând, de a mări componenta de lichiditate a portofoliului, şi în acelaşi timp de a susşine bursa de la Bucureşti prin mărirea numărul de companii oferite investitorilor şi de a ajuta în atingerea categoriei de piaţă emergentă”, a spus Johan Meyer.

 

Propunerea de listare se va discuta în adunarea acţionarilor Engie din 28 noiembrie, pe lângă FP, structura acestora fiind completată de Engie (51%) şi Ministerul Energiei (37%).

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fondul proprietatea,
piata,
listare,
fond,
proprietate

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.