Decizia ŞOCANTĂ luată de o cântăreaţă celebră: Îşi lasă averea pisicilor, ca să nu ajungă în mâinile statului

Postat la 13 noiembrie 2018 219 afişări

Cântăreaţa Amanda Lear a decis să îşi lase averea pisicilor, scrie site-ul Le Point.

Decizia ŞOCANTĂ luată de o cântăreaţă celebră: Îşi lasă averea pisicilor, ca să nu ajungă în mâinile statului

"Le voi lăsa totul. E deja în testament. Vor fi cele mai fericite pisici din lume. Nu vreau ca averea mea să meargă către stat. Statul nu m-a ajutat cu nimic, aşa că nici eu nu vreau să las vreun ban statului.", a explicat ea în weekend în cadrul emisiunii "Le Divan", prezentată de Marc-Olivier Fogiel.

 

Fosta muză a lui Salvador Dali trăieşte în prezent în Saint-Rémy-de-Provence şi deţine zeci de pisici.

 

Ea a decis să iasă din industria de divertisment anul trecut, motivând că nu mai are energia pentru a fi în lumina reflectoarelor.

 

Partnerul lui Lear, Alain-Philippe Malagnac, a decedat în urmă cu 18 ani, în urma unui incendiu.

 

News.ro notează că Lear nu este prima celebritate care este preocupată de viitorul animalelor sale de companie. Şi Brigitte Bardot le va lăsa o parte din averea sa animalelor pe care le deţine. Nici Karl Lagerfeld nu face excepţie. Creatorul de modă a inclus-o deja în testament pe pisica sa, Choupette, scrie stirileprotv.ro

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pisica,
avere,
decizie,
cantareata

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.