Joe Cocker - un show vibrant la Bucureşti

Postat la 05 august 2013 49 afişări

Joe Cocker a demonstrat duminică seară, pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, că este cu adevărat o legendă a muzicii mondiale, oferindu-le celor peste 4.000 de spectatori un concert vibrant, din care nu au lipsit celebrele sale melodii "You Can Leave Your Hat On" şi "Unchain My Heart".

Joe Cocker - un show vibrant la Bucureşti

 Concertul susţinut de Joe Cocker la Bucureşti a fost un melanj între muzica de calitate, bucuria de a cânta şi cea de a asculta muzică bună, rezultând un show de la care toată lumea a plecat încântată.

Încă de la primele acorduri, care au răsunat la Sala Palatului în jurul orei 20.15, Joe Cocker s-a bucurat de o primire foarte călduroasă din partea publicului român, care a aplaudat pe tot parcursul concertului, a cântat şi a dansat pe cele mai celebre piese ale cântăreţului.

Concertul, care a făcut parte din turneul de promovare a noului său album - "Fire It Up" -, a debutat cu o piesă de pe acest material discografic - "I Come in Peace". Imediat după această melodie, Joe Cocker i-a salutat pe români. "Bucureşti, bună seara!", a spus cântăreţul, stârnind aplauzele intense ale spectatorilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/joe-cocker-un-show-vibrant-la-bucuresti-11208296
11208296
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.