Joacă fără griji: designerii care au creat un loc în care cei mici se pot juca fără teama de a se infecta

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 30 mai 2020 64 afişări

E greu să ţii copiii departe unul de altul când îi scoţi la joacă, motiv pentru care doi designeri berlinezi s-au pus pe treabă încercând să creeze un loc în care cei mici se pot juca fără teama de a se infecta.

Joacă fără griji: designerii care au creat un loc în care cei mici se pot juca fără teama de a se infecta

Denumit Rimbin, locul de joacă propus de Martin Binder şi Claudio Rimmele se inspiră ca aspect din frunzele de nuferi, scrie Dezeen, fiind format din mai multe zone dispuse ca nuferii pe baltă. Fiecare copil se poate juca singur pe o „frunză” sau se poate da în balansoarul care leagă două „frunze”, fiecare element al locului de joacă având acces separat. Elementele cu care vin copiii în contact sunt confecţionate din metal, pentru a fi dezinfectate mai uşor. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.