James Murdoch, acuzat ca a mintit in fata comisiei parlamentare

Postat la 22 iulie 2011 13 afişări

Bursele au atins vineri un maxim al ultimelor doua saptamani, iar moneda euro si pretul petrolului s-au apreciat semnificativ dupa ce liderii europeni au convenit un pachet de salvare a Greciei de 159 miliarde de euro.

Fiul in varsta de 38 de ani al magnatului american Rupert Murdoch le-a spus marti deputatilor din Comisia pentru media ca nu a avut cunostinta despre un e-mail care arata ca interceptarile de la tabloidul News of the World (NotW) nu erau faptele unui singur reporter, ci constituiau o practica mult mai raspandita. Intr-un comunicat publicat joi seara, doi barbati au afirmat contrariul: Colin Myler, un fost redactor al acestui ziar acuzat ca a recurs la interceptari la scara larga in anii 2000, si Tom Crone, fostul director pentru afaceri juridice al News International, divizia britanica a imperiului Murdoch. "Pentru a clarifica ce s-a spus marti in fata Comisiei, vrem sa subliniem ca amintirile lui James Murdoch (...) sunt eronate", au afirmat ei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
murdoch,
comisie parlamentara,
minciuna
/actualitate/james-murdoch-acuzat-ca-a-mintit-in-fata-comisiei-parlamentare-8515655
8515655
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.