Jaf la Primăria Slatina: hoţii au furat seiful gol

Autor: Laura Buciu Postat la 16 februarie 2023 34 afişări

Hoţii au intrat în Primăria Slatina şi au furat seiful Direcţiei Economice, care era gol.

Jaf la Primăria Slatina: hoţii au furat seiful gol

Poliţia Olt anunţă că în joi, jurul orei 07.00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns, prin efracţie, în sediul unei instituţiei din municipiul Slatina.

Surse judiciare au declarat că este vorba de Direcţia Economică a Primăriei Slatina.

„La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, care, din primele verificări, a stabilit faptul că, în noaptea de miercuri spre joi persoane necunoscute ar fi pătruns, prin efracţie, în sediul unei instituţii publice din municipiul Slatina, de unde ar fi sustras un seif gol”, potrivit Poliţiei Olt.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru furt calificat.

Cercetările continuă în vederea identificării persoanelor bănuite, stabilirii situaţiei de fapt şi dispunerii de măsuri legale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
primărie,
jaf,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.