Jaf ca în filme în Bucureşti. O femeie a rămas fără 48.000 de euro. Totul a fost pus la cale chiar de amantul ei

Postat la 04 august 2023 198 afişări

Jaf ca în filme în Bucureşti. O femeie a rămas fără 48.000 de euro. Totul a fost pus la cale chiar de amantul ei

O femeie din Bucureşti a fost victima unui jaf care ar fi demn de un scenariu de film. Lovitura a fost plănuită chiar de amantul acesteia care, ajutat de doi complici, i-au luat acesteia 48.000 de euro.

Jaf în Bucureşti. Indivizii, aflaţi pe un scuter, au urmărit-o pe şoferiţă prin Bucureşti minute în şir. Au făcut slalom printre maşini şi au aşteptat momentul prielnic să îi lovească autoturismul.

Victima a fost abordată, în trafic, de doi dintre prietenii bărbatului, care s-au folosit de un scuter cu număr fals şi care, după ce i-au lovit maşina, printr-un şiretlic, i-au furat 48.000 de euro.

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede momentul în care cei doi acţionează. După ce lovesc maşina, încep să gesticuleze, iar femeia coboară din maşină.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
amant

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.