Jackson Odell, unul dintre cei mai talentaţi tineri actori, a murit la numai 20 de ani

Postat la 11 iunie 2018 7796 afişări

Jackson Odell, unul dintre cei mai talentaţi tineri actori, a murit la numai 20 de ani

Actorul Jackson Odell, în vârstă de 20 de ani, a fost găsit mort într-o casă din Tarzana, Caliofrnia, potrivit unor surse citate de CNN. Odell a jucat în serial de succes precum The Goldbergs, Modern Family sau Ted Durkas. 

Metoda inedită de a-ţi ascunde identitatea. Cum a venit o femeie să-şi ridice marele premiu câştigat la loto de frică să nu afle lumea cine este

Povestea românului milionar în dolari la 19 ani, care te lasă fără cuvinte: La 11 ani, avea deja primul job plătit, iar acum numără printre clienţii săi pe Selena Gomez şi Justin Bieber

”Mereu va fi un suflet genial, iubitor şi talentat”, a spus familia pe Twitter. ”A avut atât de multe de oferit. Familia noastră va purta acest adevăr mai departe: Dorinţa noastră este ca şi restul lumii care l-a cunoscut şi iubit să simtă la fel”, au adăugat ei. 

Vedeţi AICI mai multe detalii despre artist. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
deces,
actor,
casa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.