Ixia anunţă prima soluţie de validare a reţelelor de 50 Gigabit Ethernet (GbE) cu eficienţă dovedită în teren

Postat la 27 ianuarie 2016 190 afişări

Ixia anunţă prima soluţie de validare a reţelelor de 50 Gigabit Ethernet (GbE) cu eficienţă dovedită în teren

Modulul de load al interfeţei Ixia Xcellcom-Multis QSFP28 optimizează lăţimea de bandă a reţelelor şi reduce costurile de operare pentru clienţi cu centre de date hyper-scale

Ixia a lansat, de curând, cea mai nouă soluţie de testare a vitezelor Ethernet. Noul produs le va permite clienţilor să lanseze reţele de 50 GbE care să răspundă nevoilor pentru lăţimii de bandă mai mari, reducând în acelaşi timp costurile şi spaţiul necesar pentru centrele de date hyper-scale. Soluţia Ixia de validare a reţelelor de 50 GbE a fost iniţial demonstrată la nivel teoretic în cadrul târgului de tehnologie Interop de anul trecut. Soluţia are la bază gama de module de load Xcellon-Multis cu viteze de testare de 50GbE, completând, astfel, soluţiile existente ce pot susţine viteze de 10, 25, 40 şi 100 GbE.

În aprilie 2015, Ixia a lansat pe piaţă singura soluţie din lume dedicată reţelelor de 25GbE, punând astfel bazele dezvoltării a unei soluţii de 50GbE folosing platforma Xcellon-Multis QSFP28.Soluţia pentru reţelele de 50GbE a fost demonstrată cu succes de către Ixia prin realizarea unei transmisiuni de 50Gbps folosind cabluri de cupru între echipamentul Xcellon-Multis QSFP28 şi placa de reţea ConnectX-D Dual-Port.

„Suntem încântaţi că Ixia a completat atât de rapid platforma Xcellon-Multisprin capabilităţi de testare ale reţelelor Ethernet de 50GbE, oferind astfel, în prezent, soluţii complete de testare pentru implementări de reţele de 10/25 şi 40/50/100GbE”,a menţionat Kevin Deierling, Vice President Marketing, Mellanox Technologies. „Soluţia Xcellon-Multis a accelerat validarea propriului nostru portofoliu de soluţii Ethernet, portofoliu ce includeswitchuri, carduri şi cabluri pentru plăcile de reţea din gama Spectrum, ConnectX-4 şi LinkX. Acest anunţ marchează disponibilitatea unui nou ecosistem ce va oferi un portofoliu complet de produse şi echipamente de testare şi începutul implementărilorîn teren a centrelor de date Ethernet cu viteze de 25, 50 şi 100 Gbps.”

Xcellon-Multis este soluţia Ixia de ultimă generaţie dedicată testării reţelelor şi a fost creată special pentru nevoile extreme de testare ale companiilor web 2.0., ale furnizorilor de servicii cloud şi telecomunicaţii şi ale producătorilor de echipamente de reţea.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ixia-anunta-prima-solutie-de-validare-a-retelelor-de-50-gigabit-ethernet-gbe-cu-eficienta-dovedita-in-teren-14998838
14998838
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.