Ivaylo Naydenov este noul director general al Mondelez România

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 11 martie 2015 387 afişări

Mondelez România a anunţat astăzi numirea lui Ivaylo (Ivo) Naydenov în funcţia de director general pentru Mondelez România, Bulgaria şi pieţele din Estul Adriaticii. El îi urmează lui Gerard Chandran, care a decis să părăsească compania.

Ivaylo Naydenov este noul director general al Mondelez România

Ivaylo Naydenov s-a alăturat companiei Mondelez Bulgaria în 2004. Pe parcursul carierei sale în cadrul companiei, Ivo a deţinut mai multe funcţii cu atribuţii în calitate de director de vânzări şi marketing în Bulgaria. În timpul mandatului său, a introdus o nouă politică comercială şi a consolidat sistemul de distribuţie.

La începutul lui 2013, a preluat funcţia de director general Mondelez. Înainte de a se alătura companiei Mondelez, Ivaylo Naydenov a lucrat pentru companiile Wrigley şi Strauss.

Mondelēz International, Inc. (NASDAQ: MDLZ) este lider mondial în industria snack-urilor, cu venituri de 34 de miliarde de dolari în 2014. Prezent în 165 de ţări, Mondelēz International este lider mondial în segmentele de biscuiţi, ciocolată, gumă de mestecat, bomboane, cafea şi băuturi instant, deţinând branduri ca biscuiţii Oreo, LU şi Nabisco; ciocolata Cadbury, Cadbury Dairy Milk şi Milka; guma de mestecat Trident; cafeaua Jacobs şi băutura instant Tang. Mondelēz International este cotat la indicii mondiali Standard and Poor’s 500, NASDAQ 100 şi Dow Jones Sustainability Index. Mărcile din portofoliul companiei Mondelēz International comercializate în România sunt: Jacobs, Nova Brazilia, Milka, Poiana, Africana, LU Pepito, LU Pim`s, Barni, Oreo , Tuc, Belvita, Tassimo.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ivaylo-naydenov-este-noul-director-general-al-mondelez-romania-13967902
13967902
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.