Iulian Anghel, ZF: Cazul Florin Roman. Hoţul care nu mai este ministru, dar continuă să voteze legi

Autor: Iulian Anghel Postat la 16 decembrie 2021 252 afişări

Iulian Anghel, ZF: Cazul Florin Roman. Hoţul care nu mai este ministru, dar continuă să voteze legi

Mi-e atât de silă încât nici nu pot să scriu fără să creadă careva că sunt un bou. Un bou care înjură o vită încălţată - iată pereachea perfectă.

Dar aşa bou cum sunt, tot nu înţeleg de ce împostura fără margini a unui om ca Florin Roman este tolerată de instituţiile statului.

Eu nu înţeleg de ce ziariştii de la Libertatea trebuie să descopere impostura şi nu instituţiile statului, cele care apără statul. Da, presa, câinele de pază.. ham-ham. La turul pantalonilor lui Roman, degeaba. Dar statul, unde-i? De ce nu verifică “statul” CV-urile celor ce se vor în funcţii? De ce nu verifică guvernul care sunt poziţiile, care sunt studiile, care este trecutul celor ce vor a fi miniştri? Sau le verifică? Cum poate un impostor ca Roman să ajungă ministru? Cum poate, mai apoi, să pretindă că a fost lucrat de oculta mondială? Cum pot copii de azi care sunt de la zece ani pe Tik-Tok că pot trăi într-o ţară în care ministrul cercetării şi al, auzi! – al internetului – să-şi falsifice studiile şi să nu păţească nimic? Pentru că el nu mai este ministru, dar rămâne parlamentar. Adică un hoţ care votează legi. Într-o ţară ca a noastră în care ministerul internelor face legea, în care justiţia face legea, să existe hoţi în parlament ? Eu nu cred asta.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
roman,
refuz,
ministru,
hot

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.