Italo Romena vinde finanţări tip leasing direct prin bancă

Autor: Ciprian Botea Postat la 19 martie 2013 50 afişări

Banca Italo Romena, controlată de grupul italian Veneto Banca, a preluat direct operaţiunile subsidiarei de leasing şi a inclus în oferta de produse a băncii finanţări în leasing pentru achiziţia de autovehicule, echipamente sau imobile.

Italo Romena vinde finanţări tip leasing direct prin bancă

Banca Italo Romena, controlată de grupul italian Veneto Banca, a preluat direct operaţiunile subsidiarei de leasing şi a inclus în oferta de produse a băncii finanţări în leasing pentru achiziţia de autovehicule, echipamente sau imobile. Finanţările pot fi accesate doar de către clienţii companii, iar avansul minim pe care aceştia trebuie să-l prezinte la bancă este de minim 15%. Firma de leasing deţinută de grupul italian fusese radiată din registrele BNR în vara anului trecut, oficialii Italo Romena afirmând atunci că au luat decizia de a renunţa la companie şi de a integra serviciile de leasing în bancă pentru că nu aducea profit. Italo Romena Leasing a înregistrat în ultimii ani pierderi de milioane de euro, iar capitalul societăţii a fost majorat în mai multe rânduri. Italo Romena Leasing era un jucător de talie medie pe piaţa leasingului financiar, cu finanţări de câteva zeci de milioane de euro într-un an. Banca Italo Romena deţine active de peste un miliard de euro. 

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/italo-romena-vinde-finantari-tip-leasing-direct-prin-banca-10676666
10676666
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.