Israelul a autorizat importul vaccinului COVID-19 produs de Moderna

Autor: Mediafax Postat la 05 ianuarie 2021 26 afişări

Israelul a autorizat importul vaccinului COVID-19 produs de Moderna

Israelul a autorizat importul vaccinului COVID-19 produs de Moderna. Ministerul Sănătăţii din Israel a rezervat 6 milioane de doze.

Reprezentanţii companiei Modernaa transmit că Ministerul Sănătăţii din Israel (MOH) a dat autorizaţia de a importa vaccinul COVID-19 produs de Moderna.

Ministerul Sănătăţii din Israel a rezervat 6 milioane de doze. Se estimează că livrările vor începe în luna ianuarie.

Aceasta este a treia autorizaţie de reglementare pentru vaccinul COVID-19 produs de Moderna şi prima autorizaţie în afara Americii de Nord.

„Autorizaţia primită astăzi reprezintă un moment important în istoria companiei noastre şi în lupta globală împotriva COVID-19. Aceasta este a treia autorizaţie de reglementare pentru vaccinul COVID-19 produs de Moderna şi prima în afara Americii de Nord. Vreau să mulţumesc Ministerului Sănătăţii din Israel pentru eforturile depuse, întrucât echipa lor a lucrat neîncetat alături de noi pentru a asigura autorizarea în timp util a acestui vaccin. Sperăm să primim în continuare autorizaţii şi pe alte pieţe, în următoarele zile, săptămâni şi luni" a declarat Stéphane Bancel, Chief Executive Officer al Moderna.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
israel,
moderna,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.