ISC: Pasajul Basarab incalca disciplina in constructii, Primaria poate fi data in judecata. Reactia lui Sorin Oprescu

Postat la 18 iunie 2011 36 afişări

Primaria Capitalei nu a comunicat Inspectoratului de Stat in Constructii (ISC) incheierea lucrarilor la Pasajul Basarab, deschis pentru vizitare sambata, iar receptia investitiei este conditionata de un raport de evaluare tehnica solicitat de ISC proiectantului structurii de rezistenta a pasajului.

ISC, institutie in subordinea Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, a cerut joi proiectantului structurii de rezistenta un raport de evaluare tehnica a lucrarii, care sa fie transmis ISC si PMB pana la 30 iunie, concluziile documentului urmand sa conditioneze efectuarea receptiei. Reprezentantii Ministerului Dezvoltarii au declarat pentru MEDIAFAX ca daca nu sunt respectate prevederile legale referitoare la disciplina in constructii, ISC poate sesiza Prefectura, care poate decide actionarea PMB in instanta.

In replica, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat ca reprezentantii ISC trebuie sa citeasca mai bine legea si ca "toata viata au pus piciorul pe frana sa nu se termine nimic". Primaria a comunicat ca Pasajul Basarab a fost supus tuturor testelor prevazute de legislatia in vigoare, rezultatele acestora confirmand siguranta si stabilitatea acestuia in cele mai dificile conditii de exploatare.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/isc-pasajul-basarab-incalca-disciplina-in-constructii-primaria-poate-fi-data-in-judecata-reactia-lui-sorin-oprescu-8356824
8356824
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.