Irene cea năbădăioasă (GALERIE FOTO)

Autor: Dorin Oancea Postat la 30 august 2011 23 afişări

Ex-uraganul Irene, retrogradat furtună tropicală, care a lovit Statele Unite în weekend, nu a cauzat numai pagube; vânzările Home Depot au crescut din cauza nevoii de scânduri şi materiale pentru protecţia ferestrelor, Wal-Mart a vândut tone de apă, iar Weather Channel a vândut poveşti despre dezastrele cauzate de vremea nefavorabilă, potrivit theatlantic.com

Irene a pornit ca un ciclon tropical în Caraibe, a crescut la nivelul unui uragan de gradul 3, a lovit Coasta de Est a SUA şi a devenit din nou furtună tropicală înainte de a trece graniţa în Canada. Trebuia să fie unul din cele zece cele mai distructive uragane care au lovit SUA din 1980, dar nu s-a dovedit aşa de puternică precum au anunţat specialiştii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUA,
uraganul Irene,
afaceri,
comert,
furtuna,
pagube
/actualitate/irene-cea-nabadaioasa-galerie-foto-8674334
8674334
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.