IPS Bartolomeu Anania a inceput investigatiile la Clinica AKH din Viena

Postat la 15 ianuarie 2011 23 afişări

IPS Bartolomeu Anania, mitropolitul Clujului, Albei, Crisanei si Maramuresului, a ajuns cu bine vineri noapte la Clinica AKH din Viena si a inceput investigatiile pentru suferinta cardiaca, a declarat pentru MEDIAFAX prof. dr. Mihai Lucan, seful Institutul Clinic de Urologie si Transplant Renal Cluj.

"IPS a ajuns cu bine la Viena si a inceput investigatiile cardiace. Specialistii din Romania l-au sfatuit pe inaltul ierarh sa mearga la Viena, iar acesta a acceptat", a precizat profesorul Lucan. El a spus ca medicii de la spitalul vienez au o veche si foarte buna colaborare cu specialistii romani, care dateaza de zeci de ani. "Avem o foarte buna si veche colaborare cu medicii de la spitalul AKH din Viena. Nu ma refer strict la mine si colegii clujeni, ci si la medicii din celelalte centre universitare", a adaugat profesorul Mihai Lucan.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ips-bartolomeu-anania-a-inceput-investigatiile-la-clinica-akh-din-viena-7892359
7892359
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.