IPhone 7 ar putea ajunge în magazine mai târziu decât se credea

Postat la 21 august 2016 141 afişări

În aşteptarea unui anunţ oficial din partea Apple privind evenimentul de lansare aşteptat pentru luna septembrie, noi informaţii obţinute din surse credibile sugerează modificarea tiparului observat în anii trecuţi, iPhone 7 urmând să aibă parte de o campanie pentru precomenzi de două ori mai lungă.

Urmând calendarul observat la modelul iPhone 5 din anul 2012, Apple ar urma să dezvăluie iPhone 7 în data de 7 septembrie, campania de precomenzi începând două zile mai târziu, pentru ca primele exemplare iPhone 7 să fie efectiv livrate după data de 16 septembrie, potrivit Go4it.

Însă potrivit unui presupus calendar intern, aparţinând unui cunoscut operator de telefonie din Statele Unite, campania de precomenzi începută pe 9 septembrie se va întinde până în 23 septembrie, mărind la două săptămâni timpul de livrare.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IPHONE 7,
SMARTPHONE,
LIVRARE

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.