Atac terorist în Turcia: Cel puţin 30 de morţi şi peste 90 de răniţi la o nuntă. "Este un atac "barbar" comis de un terorist sinucigaş"

Postat la 21 august 2016 872 afişări

Cel puţin 30 de persoane au murit, iar alte 94 au fost rănite într-o explozie care a avut loc la o nuntă în sudul Turciei, la Gaziantep, localitate situată la aproximativ 95 km de oraşul sirian Alep, sfâşiat de război. Autorităţile turce au precizat că ar fi vorba de un atac terorist, relatează BBC News online.

Guvernatorul regional Ali Yerlikaya a declarat că explozia este un "atac terorist", provocată de un atentator sinucigaş, relatează agenţia de presă Anadolu, citată de BBC.

Potrivit CNN, autorităţile suspectează că deflagraţia a fost pusă la cale de gruparea teroristă Stat Islamic sau PKK, dar niciuna din organizaţiile extremiste nu a revendicat atacul.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
explozie,
nunta,
turcia,
ISIS,
PKK

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.