iPhone 4S stârneşte nemulţumiri printre utilizatori. Care este cea mai mare problemă a telefonului

Postat la 31 octombrie 2011 38 afişări

Cea mai serioasă problemă cu care s-au confruntat utilizatorii celui mai recent iPhone de la Apple este epuizarea rapidă a bateriei, care nu durează nici măcar 12 ore.

Forumurile Apple s-au umplut de mesaje de nemulţumire ale deţinătorilor de iPhone 4S din pricina faptului că bateria sa rezistă foarte puţin, în unele cazuri sub o zi, informează Daily Mail.

"Când mama mea m-a întrebat de ce bateria noului meu telefon se epuizează atât de rapid, am realizat că iPhone-ul 4S pe care l-am achiziţionat nu m-a ţinut niciodată prea mult şi apoi am aflat că nu sunt singurul care a întâmpinat această problemă" , a susţinut un posesor al noului produs Apple pe un forum oficial al companiei.

Apple nu a făcut niciun anunţ despre o rezolvare a acestei probleme, dar site-uri precum Macworld au oferit sfaturi pentru a o remedia, în lipsa unui ajutor al companiei conduse de Tim Cook. Niciunul dintre acestea nu rezolvă însă în întregime problema.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
utilizatori,
telefon,
iPhone 4S
/actualitate/iphone-4s-starneste-nemultumiri-printre-utilizatori-care-este-cea-mai-mare-problema-a-telefonului-8921640
8921640
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.