Ion Ţiriac, afirmaţie-ŞOC. Moment de sinceritate: "Sunt arogant, megaloman şi fără respect"

Postat la 27 aprilie 2018 1116 afişări

Ion Ţiriac a vorbit despre meseria de antrenor de tenis şi a spus că este foarte exigent atunci când trebuie să-i analizeze pe tehnicieni.

Ion Ţiriac, afirmaţie-ŞOC. Moment de sinceritate: "Sunt arogant, megaloman şi fără respect"

De remarcat, din 1984 până în 1993 a fost managerul lui Boris Becker, tenisman de clasă mondială.

"Eu, ca să îmi pot da cu părerea despre un jucător de tenis, trebuie să stau cu el o săptămână şi să-l văd. Să văd cum se trezeşte, cum merge pe stradă, cum mănâncă, cum ţine racheta şi cum îşi face acele patru, până la şase ore de antrenament pe zi!

I-am făcut pe toţi... Cu tot respectul, dacă există un domeniu în care sunt arogant, megaloman şi fara respect este ăla de antrenor de tenis. Nu cunosc niciunul, în afară de Harry Hopman care a murit şi care mi-a fost antrenor, căpitan de echipa la prima Cupă Davis, când am jucat semifinală în Anglia. M-a fâcut sâ câştig de pe jumătate de teren semifinala aia. Pe jumătate de teren am jucat pentru că aşa a vrut el. Nu l-am plătit, n-am făcut nimic, scrie realitatea.net

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.