LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Ion Ştefan, ministrul Dezvoltării, spune că lucrările la Cazionul din Constanţa se vor finaliza peste 30 de luni

Autor: Andrei Leonte, Mediafax Postat la 15 ianuarie 2020 41 afişări

Ion Ştefan, ministrul Dezvoltării, spune că lucrările la Cazionul din Constanţa se vor finaliza peste 30 de luni

Reabilitarea Cazinoului din Constanţa va fi gata în 30 de luni, a dat asigurări, miercuri, ministrul Dezvoltării, Ion Ştefan. Acesta a spus că banii nu vor fi o problemă pe parcursul derulării proiectului. 

Ministrul Dezvoltării, Ion Ştefan, a spus, miercuri, la Constanţa, că, din acest moment, responsabilitatea pentru reuşita investiţiei de reabilitare a Cazinoului o are constructorul.

„Avem încredere că împreună vom reuşi să redăm românilor această bijuterie. Ne angajăm că vom finaliza această lucrare. Suntem pregătiţi să oferim tot sprijinul financiar şi logistic. (...) Aşa cum m-am angajat, mă încadrez în ceea ce mi-am propus la începutul mandatului şi sunt hotărât să duc la bun sfârşit totul. Noi, ministerul, ne ocupăm de restaurarea acestui obiectiv şi după acest lucru îl vom reda municipalităţii. (...) Nu văd niciun impediment momentan în finalizarea acestei investiţii. Ne angajăm să finalizăm proiectul în 30 de luni, banii nu sunt o problemă", a declarat ministrul Dezvoltării.

Ion Ştefan şi-a amintit de perioada studenţiei, pe care a petrecut-o la Constanţa, şi a mărturisit că a intrat în Cazino o singură dată.

„Am terminat facultatea în Constanţa în 1992 şi am intrat o singură dată în Cazino. Mă plimbam pe faleză ca student şi am intrat o singură dată. Îmi amintesc de nişte scaune grena, parcă", a mai spus ministrul.

În Cazinoul din Constanţa au fost prezenţi, miercuri, alături de ministrul Dezvoltării, arhitectul care se va ocupa de proiectare timp de trei luni, reprezentantul firmei care a câştigat licitaţia şi prefectul judeţului Constanţa.

Primarul oraşului Constanţa, Decebal Făgădău, a anunţat că miercuri va preda clădirea Companiei Naţionale de Investiţii şi constructorului. Lucrările costă 94 de milioane de lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cazino,
proiect,
ion ştefan

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.